Ambalare

Materialele de descărcare electrostatică (materiale ESD) sunt materiale plastice care reduc electricitatea statică pentru a proteja dispozitive sensibile la electrostatice (ESD) sau pentru a conține lichide sau gaze inflamabile.

Logistica

  •  Consulting by specially trained personnel
  •  “Just-in-Time”, “Just-in-Sequence”, Kanban
  •  Disposition from single order to customer online direct connection (dial-up)
  •  Packaging and transport concepts

Montaj

Serviciul nostru include, printre altele, asamblarea componentelor, unde îndeplinim toate cerințele clienților noștri. Ca și în cazul tuturor activităților noastre, clienții noștri se pot aștepta la cea mai bună performanță – garantăm executarea rapidă și perfectă. Calitatea, livrarea, rentabilitatea și serviciul clienți sunt factori cheie pentru asigurarea satisfacției clienților noștri. Unitatea dvs. este instalată cu profesionalism și vă este livrată în timp. Verificăm continuu în timpul producției și astfel asigurăm o instalare fără probleme

Matriterie

“Driven by Technology” este pasiunea noastră pentru crearea de unelte. Cele mai recente sisteme de programare CAD / CAM, tehnologia de frezare CNC până la centrul de prelucrare cu 5 axe, precum și o tehnologie de eroziune actualizată pentru cea mai înaltă precizie a instrumentului – cu cea mai mare flexibilitate în secvența de proces Utilizarea materialelor optime pentru componentele individuale.

Asigurarea calitatii

Calitatea produselor și a proceselor noastre este dată cu o prioritate foarte mare în REINERT KUNSTSTOFFTECHNIK S.R.L.An sistem eficient de management aplicat permanent reprezintă o bază importantă pentru orice afacere de succes. Suntem certificați conform standardului ISO / TS 16949. Revizuim, perfecționăm și optimizăm în permanență structurile și procesele din cadrul companiei noastre. Pentru a asigura cea mai mare precizie posibilă, procesul nostru de fabricație este monitorizat prin tipărirea continuă a datelor, precum și SPC ). Avem, printre altele, un dispozitiv de măsurare a coordonatelor 3D la dispoziția noastră în scopuri de testare.

Injectare

By means of computer-controlled injection molding machines with clamping forces between 12 kN and 2,000 kN as well as freely programmable handling and automation systems, we produce components for high technical requirements as well as sophisticated designs between 0.04 g and 1.000 g. Apart from the sophisticated injection molding technology we engage in various systems (insert, outsert, multi-component) as well as automation.

Dezvoltare produse si inginerie

  • Dezvoltarea, modificarea și optimizarea componentelor
  • Calcularea FEM
  • Construcția FMEA
  • Analiza valorii
  • Sprijinul partenerilor competenți și angajați